Свързани новини

13.11.2020 09:24

Silentbet: еСпортовете са новият тренд сред феновете на спортните залози

Видян 2146 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

       В последно време може да чувате все по-често за така наречените електронни спортове. Името им наистина звучи вълнуващо и сякаш говори за събития от бъдещето, но практически можем да забележим, че става въпрос за добрите стари компютърни игри и възможностите, които предлагат те на своите фенове.
Като за начало нека се върнем в края на 90-те години, когато компютрите започнаха да се радват на по-добри графични ускорители, интернет започна да свързва всички, а много скоро и игрите предложиха възможност за истинско забавление, особено след като не се играеше срещу сравнително глупавия компютър.
В последствие се оказа, че от всяка игра се правят най-различни турнири, а колкото повече години минаваха, толкова повече професионални заглавия се предлагаха. Следователно можем да забележим, че има постоянно нарастваща публика и професионални играчи. След тях дойдоха различни технологични компании, които да произвеждат хардуер за този спорт, рекламни агенции, които да инвестират, а с появата на букмейкърите, можем спокойно да заявим, че вече говорим за електронни спортове.
Разбира се, изисква се много подготовка за всеки почитател на електронните игри, за да може да се нарече професионалист, а имайки предвид качеството на игра, което се демонстрира, както и употребата на отборни заглавия, можем да бъдем сигурни, че забавлението е повече от вълнуващо, при това не само за зрителите, но и за почитателите на спортни залози. Ако разгледаме по-подробно портфолиото на букмейкърите, можем да забележим предимно вниманието към отборните игри.
Такива заглавия са Counter-Strike:GO, Dota 2, League of Legends, Rainbow Six и още много други. Тук нито един индивидуалист не може да гарантира победата си, изисква се особена подготовка, тестване на множество стратегии и динамика във всеки рунд. Обикновено и рундовете отнемат между 5 до 20 минути, което означава, че почитателите трябва да внимават много, особено след като играта е изключително динамична.
Можем да забележим, че секцията с електронни спортове се увеличава постоянно, а сега можем да обърнем внимание и на бонус код от winbet за още по-смели залози, не само за електронни спортове, но и за цялото портфолио на букмейкъра. Въпросът е: защо електронните спортове печелят толкова внимание? На първо място трябва да обърнем внимание на факта, че тук изненадите са гарантирани във всеки един момент.
Всичко зависи изцяло от играчите и тяхната подготовка, докато самата игра е изцяло балансирана и не дава превес на никого. След това можем да обърнем внимание и на залозите, докато често електронните спортове не се различават от пазарите на останалите дисциплини, можем да видим и някои по-специфични залози.
Например ако разгледаме предложенията в CS:GO, можем спокойно да поставим прогноза за победител в първи пистолетен рунд, когато играчите трябва да демонстрират много сериозни рефлекси, след това можем да избираме победител на карта, да се възползваме от хендикап предложенията и още много други. В Dota 2 можем да подредим отборите като победители на всяка карта, както и още много други.
 Всяка игра има специфични видове залози, а да не забравяме, че Уинбет често предлага и възможност за пряко предаване, за да може удоволствието от този вид забавление да е още по-приятно.
Ако трябва да говорим в цифри, днес милиони почитатели обръщат особено внимание на електронните спортове, отборите също се повишават, следователно с тях и спортните залози. Най-важното в този случай е, че електронните спортове вече претендират за олимпийско признание, следователно дори критиците не могат да отрекат фактите.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

риби

Използвайте методичността си

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат