Свързани новини

07.11.2020 10:11

Иван Караджов сменя Михайлов в националния

Видян 1853 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вратарят на Арда Иван Караджов отново е национал на България. Стражът е получил повиквателна вместо Николай Михайлов,  който е в изолация с тима на Левски, предаде БНР.


Караджов ще бъде вариант за селекционера Георги Дерменджиев за контролата с Гибралтар, както за мачовете от Лигата на нациите срещу Ейре и Финландия. Юношата на ЦСКА вече е викан в първия тим на България.


От 2018 година Караджов възвърна формата си като страж на Арда. В кариерата си е бил още в отборите на Рилски спортист, Локомотив (Пд), Черно море, Славия, Берое, Верея и белоруския Шахтьор (Солигорск).


За мачовете на националния тим Караджов ще е трети избор след Пламен Илиев и Мартин Луков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Чурулик Марийкин 07.11.2020 12:18

    Едва ли на някой му дреме кой е извикан. Чакаме загуба от Гибралтар и дано закрият тая пародия наречена "Футбол в България" Чичо Гошо Галошо, ще изкопае ново дъно след равния с Гибралтар. А да викаш дебелия Перуци-джуниър, който е с килограми за сумист, и е почти неподвижен, не върви ами се търкаля на мач, граничи с идиотия, което пък е нормално за кочината Булгаристан!!!Че щеше да е смешно, ако не беше трагично !!!

  • 002 червена шапчица Арматка 07.11.2020 12:16

    Чичо Гошо Галошо, ще изкопае ново дъно след равния с Гибралтар. А да викаш дебелия Перуци-джуниър, който е с килограми за сумист, и е почти неподвижен, не върви ами се търкаля на мач, граничи с идиотия, което пък е нормално за кочината Булгаристан!!! С малката перука, Никито Джибрил Михайлов ли ще обновяваш състава, или пък той ще е сплотяващия съблекалнята лидер? Тъпотия неземна!!! Виж, ако им пуснат Свирколета Лозанова Триперянова, може и до равен да добутат срещу Гибралтар !!!

  • 001 Anonimen 07.11.2020 11:05

    В България артисти,спортисти,комунисти,стана практика да се "носят"на бащините си фамилии.Досегашният ни национален "стожер" на българската врата,е вече охранен,трудно реагира в сложни ситуации,по добре го оставете да отглежда децата си,които не са малко,нищо че не всичките са негови.В политиката,във футбола,всяка роднинска връзка,изпъква като свински та..ци. Извинете ме за сравнението,но то е истинско!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

водолей