Свързани новини

30.10.2020 11:55

Зверев: Нямам търпение да стана баща, обвиненията на Олга са неверни

Видян 1831 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Последните няколко дни определено не бяха никак леки за Александър Зверев. В сряда неговата бивша приятелка Бренда Патеа разкри в интервю за „Gala“, че очаква дете от първата ракета на Германия и заяви, че няма никакво намерение да поделя попечителските права с него. Броени часове по-късно скандалите около германеца се развихриха още повече, след като друга негова бивша половинка – Олга Шарипова, заяви, че Зверев я е малтретирал системно.


До вчера финалистът от US Open отказваше да даде коментар по темата, но късно снощо той публикува изявление в социалните мрежи, в което сподели радостта си от наближаващото раждане на първородното си дете, както и своето огорчение от „неверните“ обвинения на Шарипова.


„Последните няколко дни бяха много трудни за мен. Ще бъда баща на 23 години и нямам търпение детето да се роди. Въпреки, че аз и Бренда вече не сме заедно, двамата сме в добри отношения и ще изпълнявам отговорностите си като баща. Заедно ще се грижим за малкия човек, който ще израсне. Но не искам да правя повече публични изявления по този личен въпрос. Сигурен съм, че аз и Бренда можем да се справим без медиите да се намесват“ заяви Зверев в първата част от изявлението си.


„След това дойдоха необоснованите обвинения на бившата ми приятелка Олга Шарипова, които прочетох в медиите днес. Те ме натъжават много. Двамата с нея се познаваме от деца и сме преживели много неща заедно. Много съжалявам за казаното от нея, защото обвиненията ѝ просто не са верни. Имахме връзка, която приключи много отдавна. Не знам защо Олга отправя такива обвинения точно сега. Наистина се надявам, че двамата с нея ще намерим разумен и уважителен начин да разрешим проблемите си“ коментира Зверев обвиненията в домашно насилие, които Шарипова отправи към него. Тя дори заяви, че на моменти се е страхувала за живота си.


Рускинята заяви още, че е готова да свидетелства с детектор на лъжата по повод своите думи. Тя твърди, че не иска нищо от Зверев освен истината да излезе наяве и той да разбере, че трябва да поема отговорност за действията си.


TennisKafe.com



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Дан Колов оживява и възпитава в детска книга

Дан Колов оживява и възпитава в детска книга

"Много се вълнувам да споделя с вас, че на ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв