Свързани новини

20.10.2020 15:55

Наредиха Гришо в класацията на изгубеното поколение в тениса

Видян 1626 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Григор Димитров бе обявен за част от изгубеното поколение в тениса. В класацията попадат талантливи тенисисти, които никога не са спечелили титла от Големия шлем.


“В момента купите от Голямата четворка  са запазени за елитния клуб, в който влизат Роджър Федерер, Рафаел Надал и Новак Джокович. Но има и група от способни играчи, които просто са с лошия късмет да се родят в неподходящо време. Един от тях е Григор Димитров. Българинът получи прякора Малкия Федерер заради стила, който много напомня на този на швейцареца, но в големите турнири обикновено разочарова. Той направи сериозния си удар през 2017 г., когато в края на сезона спечели финалите на АТР и стигна до рекордното в кариерата си трето място в световната ранглиста. Димитров включи легендата Андре Агаси в своя треньорски екип, но това не му донесе дивиденти.


Първият му сервис е непостоянен. Все пак успя да изненада Федерер в четвъртфиналите на US Open и да спечели н 5 сета. Ако намери правилния ритъм и започне да използва бекхенда си с една ръка по-ефективно, той ще бъде сила, с която всеки ще трябва да се съобразява. Невероятният му атлетизъм и бързото преминаване от защита в атака са сред големите му предимства. Но има нужда да подобри психическата си устойчивост и да работи върху втория си сервис”, пише в анализ, публикуван в социалните мрежи.


Освен Григор в изгубеното поколение са наредени Фернандо Вердаско, Милош Раонич, Кевин Андерсън и Кей Нишикори.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

рак

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера, но пък ще