Свързани новини

20.10.2020 15:47

Митко е тарикат и предател: Венци Стефанов

Видян 2131 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцислав Стефанов коментира остро евентуалното влизане на Димитър Бербатов в управлението на родния футбол


"Петър Величков с Димитър Бербатов ли ще прави това? Бербатов, който предаде България през 2010 година?! Браво и поклон пред успехите му в Германия и Англия на клубно ниво. Но дотук. Само фактът, че се отказа да играе за България, показва, че е свършен за българския футбол".


"Знаете ли защо Бербатов не се кандидатира, а подкрепя друг? Защото го е страх, че ще загуби! Така му е най-лесно – стои в сянка. Не успее ли кандидатът му, Митко няма да е виновен. Митко нищо не губи. Успее ли обаче кандидатът му – ще е герой. Дребен тарикатлък е това".


"Истината е друга. Бербатов не става за ръководител. Той ли ще оправи юношеския ни футбол, след като на родния си отбор Пирин две топки не е купил? Вероятно от сиромашия".


"А както е свикнал да се отказва от България, ако неговият човек стане президент и той влезе в Изпълкома, може след време пак да се откаже, защото Иван Петров или Петър Иванов не му е симпатичен".


"Казвал съм преди, че Бербатов е предател. Сега ще ви кажа и нещо друго – абсурд е някой него да го издигне за кандидат за президент на БФС. Все едно поп Кръстю да го издигнем за премиер на България!"



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

риби