Свързани новини

15.10.2020 16:43

Анди Мъри: С удоволствие бих играл в София

Видян 1506 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Носителят на 3 титли от Големия шлем и двукратен олимпийски шампион Анди Мъри изяви желание да участва на Sofia Open през ноември, ако получи “уайлд кард” от организаторите на турнира в зала Арена Армеец. Това стана ясно, след като 33-годишният шотландец бе попитан от български тенис фен в социалната мрежа Туитър дали има шанс да видим бившия №1 в света в София следващия месец.


“С удоволствие бих играл в София, ако те (организаторите - б.р.) биха искали да участвам”, отговори в социалната мрежа двукратният шампион на Уимбълдън. Ако действително получи покана за основната схема, британецът ще бъде най-успешният и силен тенисист, играл в турнира, въпреки че проблемите му с тазобедрената става в последните години се отразиха сериозно върху неговата тенис кариера.


В тазгодишното издание на Sofia Open се очаква да се появят някои от най-силните играчи в света в момента. Сред тях са Диего Шварцман, Гаел Монфис, Денис Шаповалов, шампионът на първото издание на турнира Роберто Баутиста Агут, Кей Нишикори, Милош Раонич и Кевин Андерсън. Сред играчите в листата на чакащите пък е Марин Чилич.


Организаторите разполагат с общо три  уайлд кард покани за основната схема, като една от тях се пази за Григор Димитров, който все още не е дал отговор дали ще играе пред родна публика.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,