Свързани новини

14.10.2020 13:15

Кобрата: Мачът на моя живот може и да не се състои

Видян 1874 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мачът все още не е обявен официално от страна на щаба на Антъни Джошуа и може и да не се състои, заяви Кубрат Пулев пред медиите във връзка със срещата за световната титла по бокс в тежка категория. Преди дни българинът съобщи на страницата си, че договорът е подписан с дата 12 декември и място Лондон. От агенцията на Джошуа обаче са настояли да изтрие поста си, тъй като те искали да обявят новината, предаде бТВ.


"От Англия искали те да определят правилата и искаха от мен да изтрия поста си за мача. Не мога да заблуждавам хората, въпреки всичко, за да бъдем коректни те ме помолиха да няма коментари за мача, докато те не го обявят. Малко е сложно, но сякаш мачът не е обявен. Не е ясно дали ще го има. Знаете, че винаги съм точен, стремя се да казвам максимално истината. Имат право, нека го обявят.", каза Кобрата пред журналистите.


"През цялото време те настояваха да бъдат домакини. Господ затова е толкова велик. Така се завъртяха нещата, че домакинството няма да е фактор. Ако има публика, тя ще е много малко. Вярвам в собствените си сили. Аз съм достатъчно мотивиран. Вече сме в сериозна подготовка и очакваме да обяват "Мача на моя живот".


Кубрат коментира ситуацията с COVID-19, която доведе до отлагането на битката на няколко пъти.


"Смятам, че има много несигурни моменти заради пандемията. Не е лесно да се организира мач в такива условия. Особено такъв мач изисква и малко късмет, за да се състои. Може да се разболееш и всичко да се осуети. Пазя се, но не се притеснявам от нищо. Готов съм да се целувам и с жена с коронавирус, ще си изпробвам тъкмо имунната система".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

стрелец