Свързани новини

11.10.2020 19:31

Надал отново е царят на клея

Видян 1496 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Рафаел Надал отново е властелинът на Ролан Гарос. Испанецът спечели рекорден 13-и трофей от Откритото първенство по тенис на Франция. На финала в Париж Матадора разби световния номер 1 Новак Джокович, триумфирайки с 6:0, 6:2, 7:5. Надал изравни рекорда на Роджър Федерер по титли от Големия шлем и вече двамата големи съперници имат по 20 трофея в кариерата си (Джокович остава със 17).  Швейцарският Маестро, който в момента лекува контузия честити постижението на големия си съперник.


"Винаги съм изпитвал огромно уважение към моя приятел Рафа като човек и като шампион. Като най-големия ми съперник от много години, вярвам, че двамата сме се подтиквали взаимно, за да станем по-добри играчи. Затова за мен е истинска чест да го поздравя за 20-ата му титла от Големия шлем. Особено невероятно е това, че той спечели Ролан Гарос за 13-и път, което е едно от най-великите постижения в спорта. Искам също така да поздравя неговия екип, защото никой не може да направи това сам. Надявам се 20 да е още една стъпка към продължаването на пътешествието и за двама ни. Добре свършена работа, Рафа. Заслужаваш го", написа Федерер в социалните мрежи. Испанецът от своя страна побърза да благодари на своя съперник.


"Не съм имал възможност да видя нищо, но благодаря на Роджър за думите. Както всички знаят, с него сме в много добри отношения и се уважаваме много взаимно. Мисля, че по някакъв начин той е щастлив, когато печеля, а аз се радвам, когато той прави нещата добре. Позитивните отношения, които имаме, означават много за мен, защото от дълго време имаме едно страхотно съперничество. Просто мога да му кажа благодаря", сподели Надал по време на пресконференцията си след спечелването на 13-ата титла.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

везни