Свързани новини

04.09.2020 09:30

Изпуснахме Ирландия в последните секунди

Видян 2173 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отборът на България стартира с равенство 1:1 с Република Ирландия в група 4 на Лига В на турнира на УЕФА Лига на Нациите. Попадението за нашите беше дело на Божидар Краев, който в 56-ата минута оползотвори подаване на Тодор Неделев през центъра. Шейн Дъфи вкара 4-ия си гол за Ирландия в 93-ата минута, след като засече центриране от корнер.

България продължава с отрицателния си баланс срещу този противник. Също така остава и все така негативната серия на тима ни, който има едва една победа в последните 14 мача. След три дни нашите национали гостуват на Уелс във втората си среща, която е и последна преди решителния бараж с Унгария за място на Евро 2021.

В 13-ата минута ирландците пропуснаха първата чиста възможност, но тя дойде след неконцентрирана изява на Кристиян Димитров. Вратарят Георгиев му подаде топката от начален удар, но Аарън Конъли му я открадна и от минимален ъгъл опита да вкара, но безуспешно.
В 28-ата минута се отвори и много добра възможност за България. Антон Недялков намери Неделев с чудесен диагонал от ляво, но лидерът на Ботев (Пловдив) беше застигнат от ирландски бранител и все пак опита да прехвърли вратаря, но топката мина над гредата.

В 44-ата минута българите се разминаха с попадение в своята врата, след като Джеф Хендрик проби от дясно, като пробяга почти 40 метра. Той влезе в зоната от дясно и подаде в центъра, но Калъм О'Доуда се размина с топката и не успя да я насочи в мрежата на Георгиев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

везни