Свързани новини

02.09.2020 11:05

Григор: Доволен съм, че имам шанса отново да играя

Видян 1104 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Поставеният под №14 в схемата на Откритото първенство на Съединените щати Григор Димитров говори пред медиите след победата си над Томи Пол с 6:4, 6:3, 6:1.


След срещата в Ню Йорк българинът призна, че все още не играе на 100% от възможностите си, но изрази задоволство от представянето си в срещата.


„Опитвам се да се фокусирам върху всяка точка, да се абстрахирам от това какво се е случило и какво ще се случи. Имах добър игрови план и смятам, че успях да го реализирам“, започна 29-годишният хасковлия.


„Да, наистина в началото на годината го срещнах (Томи Пол - бел. ред.) в Австралия, но този мач беше напълно различен. Мисля, че използвах добре периметъра на корта, ударите ми се получаваха. Имах шанса да го пробия в началото на всеки един от сетовете, което ми донесе допълнително спокойствие и комфорт“, коментира Димитров.


В следващия кръг най-добрият ни тенисист ще се изправи срещу Мартон Фучович, от когото загуби преди седмица на Мастърс 1000 турнира в Ню Йорк.


„Мач с мач не си прилича, винаги е различно. За мен най-важното е да изпитвам удоволствие от играта, от престоя си на корта. Доволен съм от това, че имам шанса отново да играя и искам да използвам всеки един миг“, каза в заключение Григор, предаде БНР.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…