Свързани новини

26.08.2020 11:54

Тити дал заем от своята собствена фирма на "сините"

Видян 1838 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Членът на надзорния съвет в "Левски" Константин Папазов сподели на извънредна пресконференция на стадион „Георги Аспарухов“, че е дал заем от своята собствена фирма с цел подпомагане на финансовото положение на "сините". Повод за свикването на брифинга са зададените въпроси на тартора на Сектор "Б" Любомир Костадинов към изпълнителния директор на клуба Павел Колев, както и анонсирането на дългосрочната дейност на клуба, в което е включено възстановяването на членските карти на клуба, предаде Нова тв.


„28 март 2014-а година. Давам на господин Батков 186 хиляди лева, за да се спаси лицензът. На 17 май 2014 година съм в офиса на господин Батков.Обажда се Елин Топузаков, действащ треньор. Предстои пътуване до Ловеч за последния мач за сезона. Отборът отказа да замине като последен шанс пристине ръководството. Дойдох в стаята на Райков. Събрах Божинов, Топузаков и им гарантирах до сряда, 21 май, че те ще получат заплатите си. Сумата отново бе около 200 хиляди и заложих мой акции в партньорство с Румен Чандъров", започна той.


"Не вярвах, че може да се организира 100-годишнината на клуба. Моралът направи "Левски" втори. На 3 август тази година лично от моята фирма дадох заем, защото смятам, че така бе правино към момента. Една седмица преди началото на първенството момчетата бяха получили заплати за февруари. Между 10 и 12 тримата знаехме, че парите ще дойдат от Иван Горанов. Не го пожелавам на никого. За 26 години в спорта съм участвал в много ситуации, когато съм спасявал съблекалните. Същият Тити съм от 2014-а. Много скоро господин Батков го разкри това. Както и това, което стана в администрацията при Райков. Относно лихвата, "Левски"е най-кристалното нещо и няма как да се даде заем без да бъде върнат без лихва. Тя е минимална. Сумата от 333 лева, генерирана за 10-12 дни, е върната с акт за дарение. Не могат да ме натиснат финансово. Това е за малката фирма", продължи Папазов.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 28.08.2020 14:10

    как ви звучи? -Левски получи пари от Пеевски!!!

  • 002 Anonimen 28.08.2020 09:35

    Дано е довиждане с "Левски" а не сбогом! С гологъзов и ревльото нищо добро не го чака.

  • 001 До боклуците от безвремието в Булгаристан 26.08.2020 12:41

    Значи феновете да даряват безвъзмездно, а Сълзетка Папазова е дала чрез фирмичката си ЗАЕМ !!! Защото много обича клуба, нъл тъй !!! Ето затова сте палячовци всички, които сте в момента там. Феновете ви със сигурност заслужават много по-кадърно и можещо ръководство !!! Слава на Аллах и неговият Пророк Шиши Пеевски !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!