Свързани новини

24.08.2020 09:32

Гришо с победа

Видян 1848 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Григор Димитров се завърна в професионалния тур след дългата пауза с победа. Шампионът от Western & Southern Open 2017 доказа, че няма проблеми при смяната на обстановката в Ню Йорк и без зрители по трибуните, като надделя над Юго Умбер с 6-3 6-4, съобщава tenniskafe.

Топ тенисистът ни показа изключителен характер, тъй като изостана с 1-3 във втората част, но веднага си върна преимуществото с два бързи пробива и реши срещата в своя полза. Така Димитров продължи към втория кръг в „балона“ в Ню Йорк и там го чака мач срещу Мартон Фучович. По-рано през деня той надигра Норберт Гомбос с 6-3 6-4.

Последно Григор игра в тура през февруари, когато достигна полуфиналите на турнира от сериите ATP 500 в Акапулко. Там първата ни ракета загуби от Рафаел Надал с 3-6 2-6. После обаче дойде паузата, наложена от пандемията Covid-19.

Самият Димитров се зарази с коронавируса при участието си в мини тура Adria Tour на Балканите, но преодоля инфекцията и игра в демонстративния турнир на Патрик Муратоглу. Във Франция, на Ultimate Tennis Showdown 2, бившият №3 постигна победа и две поражения – надигра Никола Маю, но загуби от Фелисиано Лопес и Ришар Гаске.

Единственият сблъсък на Димитров и Умбер до момента се състоя на Мастърса в Париж миналата година. В зала „Берси“ българинът започна своето участие с успех именно срещу французина. Обратът до 4-6 6-1 6-2 не бе извоюван лесно, но Григор използва този мач като трамплин, за да скочи напред до полуфиналите.  

Григор започна с директна точка от първи сервис, но изпълни лош бекхенд и изкара форхенд в аут, с което французинът изравни при 30-30. Последва обаче още един добър начален удар на шампиона от 2017, след което той откри сметката си.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на