Свързани новини

15.07.2020 10:15

ПФК Левски продава част от акциите на Тити Папазов

Видян 1239 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Част от акциите на ПФК Левски, които са собственост на Константин Папазов - Тити, ще бъдат пуснати в продажба, за да бъдат събрани средства за погасяването на част от  дълговете на клуба. Планът е в продажба да бъдат пуснати до 10 процента от акциите, които феновете ще могат да си купят, като цената ще бъде 1 лев на акция, което означава, че срещу 10 процента могат да бъдат събрани 10,7 милиона лева.


"Работи се по пускането в обръщение на 5-10% от акциите на клуба. За целта се съветваме с юристи как да стане, г-н Тодор Батков също помага. Каквото зависи от нас за оцеляването, ще бъде направено. Спекулираше се, че едва ли не ще получаваме помощ от небето, а такова нещо не се случва. Няма да се молим на никого, освен на феновете. Те доказаха безрезервната си любов в най-тежкия момент в историята. Сега имам чувството, че някой умишлено пречи на клуба. Сираков направи голям жест като ми даде тези 35% акции и е ясно, че те са инструмент за придобиване на финансови постъпления", коментира Папазов пред в. "Труд".


"Пускаме 5 или 10% в продажба, но ако има голяма компания, която е готова да вземе повече, аз съм готов въобще да се разделя с тях. Ще си оставя една акция за спомен. Повече яснота ще има след избора на нов надзорен съвет, което ще се случи на Общото събрание в петък. Сега се търси законова форма как точно да се процедира. Както вече казах, г-н Батков ни помага. Той притежава опит по темата, след като имаше подобна спасителна акция през 2015 година. Печатането на акциите трябва да се направи в оторизирана печатница, да имат воден знак, но и да бъде юридически издържано. В противен случай има опасност хипотетично при следващо Общо събрание да има 30 хиляди души. Акциите ще бъдат с номинал от 1 лев за 1 акция. Това прави 10 млн. и 700 хил лева. Уверен съм, че много от онези фенове, които си купиха акции през 2015-а, сега ще искат да вземат още. Левски доказа, че е най-голямото нещо в България“, допълни баскетболният треньор, който наскоро обяви, че е заразен с коронавирус.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне