Свързани новини

24.06.2020 16:19

Григор нанесе голяма вреда на нашето семейство: бащата на Джокович

Видян 1183 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бащата на световния номер 1 в тениса Новак Джокович - Сърджан, заяви, че Григор Димитров е нанесъл голяма вреда, както на семейството му, така и на Сърбия и Хърватия.


„Защо това се случи? Защото Димитров вероятно дойде заразен отнякъде. Не беше тестван тук, взеха му проба на друго място. Това не е хубаво. Но... Какво да се прави. Нанесе голяма вреда на Хърватия, на нашето семейство и на Сърбия", заяви Сърджан, потърсен за коментар от хърватската телевизия RTL.


Причина за изказването му беше прекратеният заради хасковлията турнир Адриа, организиран от световния номер 1. Надпреварата беше спряна преди финала в Хърватия, след като Григор Димитров обяви, че е заразен с коронавирус. След масово тестване на участниците и треньорите се оказа, че  COVID-19 имат още Новак Джокович и съпругата му, последният съперник на българина Борна Чорич, Виктор Троицки, който игра с нашия в Белград, както и бременната му половинка. Позитивни са тестовете на треньора на Димитров - Кристиан Гро, физиотерапевта му Алгис Христов и един от треньорите на Новак Джокович.


Мениджърът на Гришо Георги Стоименов пък побърза да отговори на нападките на бащата на Джокович. Според него никой не бил предложил на Димитров да се тества за К19, въпреки че медиите в Сърбия и Хърватия твърдят, че той на два пъти е отказал да се тества, особено след появата на симптоми в Задар. Стоименов дори стигна по-далеч, обвинявайки организаторите на турнира за ситуацията.


„Организаторите на събитието са тези, които имат отговорност за безопасното провеждане на събитието (турнира) и да създадат правила, които да се следват”, коментира той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева

Днес може да се чувствате малко по-странно

Днес може да се чувствате малко по-странно и да ви се