Свързани новини

24.06.2020 16:13

Защо Гришо мина без карантина, как оздравя от К19 за 2 дни?

Видян 1568 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 


Григор Димитров се радва на по-специално отношение от страна на здравните власти. Независимо, че пристига от страната с най-много заразени в световен мащаб (б.р. САЩ с над 2,3 млн. болни) Димитров изобщо не бе поставен под задължителната карантина, за разлика от всички останали, даже министри. Не само това, Гришо дори поигра тенис и се снима  с куп деца в родния Хасково.  Димитров  е пристигнал в Европа на 9-и юни, отправя се към Белград, където взема участие в благотворителен турнир, организиран от Новак Джокович, след което се прибира в България. След пристигането си у нас Гришо отскача за няколко дни до Хасково, но вместо да го поставят под карантина, тъй като е прекарал цялата пандемия в САЩ, той получава правото да се разхожда необезпокояван. Всеки друг българин би бил поставен под задължителна 14-дневна изолация. След неколкодневен престой у нас той поема към Хърватия, където впоследствие е диагностициран с К19. Сръбските и хърватските медии обвиниха Гришо, че е прикрил проблемите си и дори е отказал на два пъти да бъде тестван за коронавирус. Българинът бе нападнат и от бащата на световния номер 1 Новак Джокович.


 Той се оттегли от участие във второто издание на благотворителния турнир Адриа Тур. Въпреки неразположението и отпадналостта си, която го кара да се откаже от участие, Димитров не си прави тест за К19 още в Хърватия. Той прави това чак  „вкъщи”, както определя - Монте Карло. През това време заразява куп други хора. Гришо дори изигра една среща в Задар срещу Борна Чорич, след което прекрати участието си. Неговият опонент също е дал положителна проба за коронавирус.  На 20-и юни хасковлията прекратява участието, като официалната причина е натрупана преумора и неразположение. Вместо да си направи задължителен PCR тест той се отправя към Монте Карло, където вече дава положителен резултат за К19.


Мениджърът му Георги Стоименов се опита по изключително нелеп начин да оправдае поведението на Димитров. Според Стоименов от щаба му не смятали, че става дума за коронавирус, въпреки че той е имал всички характерни симптоми за заболяването. Мениджърът му също така сподели, че диагнозата на Димитров била поставена не на базата на най-сигурния начин чрез PCR тест, а чрез изследвания на цялото тяло.


„Не мислехме, че е коронавирус. Нямаше конкретни съмнения. Да не забравяме, че това са хора, които чести имат неразположения заради това, че играят непрекъснато. След избухването на пандемията обаче, сякаш започнахме да се отпускаме“, призна Стоименов. Твърденията му са изключително абсурдни, имайки предвид факта, че Гришо не бе стъпвал на корта последните три месеца.


В същото време, той обяви, че Димитров вече нямал симптоми на К19 и се чувствал много добре. Само за 2 дни той успя да се справи с коварното заболяване, което при голяма част от хората протича със седмици. Чудо!


Единствената положителна новина от цялата история е, че няма нито един заразен с К19 контактен на Гришо в Хасково. Въпреки че всички са с отрицателни тестове,  те  ще изкарат задължителна 14-дневна карантина, за разлика от Димитров.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

телец