Свързани новини

23.06.2020 14:07

Контактен с Гришо общинар с негативен тест "арестуван" с карантина

Видян 2053 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Общинският съветник от Хасково Георги Пеев се оплака от отношението на здравната инспекция. Той призна, че е бил контактен с Григор Димитров, но има отрицателен тест за К19,  а също така не му е била предоставена възможност да посочи къде ще бъде карантиран.


„В крайна сметка ме поставиха под карантина, след като цял ден вчера от РЗИ-Хасково ми обясняваха, че не съм под карантина. Направиха го снощи, показно, с полиция. Както си му е редът за човек, който се е свързал още сутринта с РЗИ-Хасково, предоставил е цялата информация, която са искали от него, както и телефон и адрес. Не получих отговор защо не са се свързали с мен по телефона да ме уведомят, ами идват да правят показни акции пред дома ми. Не получих отговор защо предварително са попълнили моите данни в предписанието. Нали по закон имам право да си избера сам къде да съм под карантина? Очевидно това за мен не важи.


Публикувам и предписанието на РЗИ-Хасково, с което съм поставен под карантина. Дребен детайл е, че то не отговаря на нормативната база. Но ако някой ми каже къде в това предписание пише с кое лице с коронавирус съм бил контактен, ще съм много благодарен, защото аз от този документ не разбирам.


Иначе в петък няма да съм на заседание на Общинския съвет. Там щях да кажа, че през ноември 2016 г. настоящият кмет и бившият кмет на Хасково са одобрили бизнес план на ВиК-Хасково за периода 2017 - 2021 г. за поскъпване на цената на водата (б.р. 3 г. не могат да ги изчистят). И други работи щях да кажа, ама очевидно всички, които САМО са се снимали с Григор Димитров не са опасни, но аз съм.


Хубав ден и не забравяйте да реагирайте на всички простотии на институциите, защото в противен случай ставате техни роби!”, написа в социалните мрежи Пеев.









Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 23.06.2020 14:31

    https://www.youtube.com/watch?v=4LW36_M3EiQ СЕПСИС ИЛИ COVID

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на