Свързани новини

21.06.2020 21:00

Гришо: Дадох положителен тест за COVID-19

Видян 1899 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-добрият български тенисист Григор Димитров е дал положителен тест за COVID-19, съобщи самият той в Инстаграм, където си пусна снимка и написа:


"Здравейте всички - искам да уведомя моите фенове и приятели, че се тествах за covid-19 в Монако и тестът е положителен. Искам да се уверя, че всеки, който е бил в контакт с мен през тези изминали дни, ще се подложи на тестове и ще вземе необходимите предпазни мерки. Съжалявам за всяка вреда, която може да съм причинил. Сега съм вкъщи и се възстановявам. Благодаря за вашата подкрепа и моля, бъдете в безопасност и здрави." 


Вчера Димитров се отказа от втория си мач на демонстративния тенис турнир в Задар от веригата "Адриа тур" - във вечерната сесия срещу Педжа Кръстин (Сър). Официално бе съобщено, че се е почувствал зле. Днес 19-ият в ранглистата българин трябваше да играе и със световния №1 Новак Джокович на турнира в Задар.


В началото на седмицата стана ясно, че именно Джокович, с когото Димитров прекара голяма част от времето си през последните десет дни, е контактно лице на заразен с COVID-19 сръбски баскетболист. Засега няма информация самият Ноле да има някакви здравословни оплаквания.


Тази информация за Джокович стана известна миналия понеделник, ден след края на първия турнир от "Адрия тур" - в Белград. По това време Димитров и треньорът му Кристиян Гро се появиха в родния град на тенисиста - Хасково. Там двамата проведоха занимание на кортовете на ТК "Хасково 2015", Григор се видя с родителите си, а също така имаше срещи и с фенове на корта. Всички тези хора сега трябва да са в списъка с контактни лица на заразения Димитров, предаде Сега.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 21.06.2020 21:36

    бил болен, болен е от некадърност и то от години

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

везни