Свързани новини

16.06.2020 15:35

Дълговете на Левски към НАП тръгнаха пак нагоре

Видян 1883 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Задълженията на Левски към Националната агенция по приходите отново тръгнаха нагоре, съобщава Дневник. Сумата, която сините дължат на хазната вече е над 5 милиона лева. Освен към НАП, сините имат още 19 млн. лева борчове към различни фирми, футболисти, агенти и т.н.


От клуба обясниха пред Дневник, че текущите задължения са натрупани в последните три месеца, тъй като заради липсата на средства не са плащани осигуровки и данъци.


В същото време ръководството на клуба започна намаляването на заплатите. Според информация на Меридиан мач възнагражденията ще бъдат намалени между 30 и 50 процента.


Притежателят на 35 % от акциите на клуба Константин Папазов пък обяви, че би се разделил с дяла си срещу 10,7 млн. лева, които да влязат в клуба. Припомняме, че част от сините привърженици реагираха остро, след като Наско Сираков прехвърли въпросните 35 % на баскетболния треньор.


"Нито за момент не гледам на тези акции като на собствени акции или лична облага. Как бих се разделил с акциите, които притежавам? Срещу финанси, които ще влязат в касата на клуба”, сподели Тити.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог