Свързани новини

06.06.2020 08:06

Лудогорец остава с 9 т. аванс след 1:0 срещу Левски

Видян 1621 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лудогорец спечели с минималното 1:0 срещу Левски дербито от 25-ия кръг на Първа лига. Единственото попадение в мача бе дело на Каули Оливейра в 46-ата минута. С успеха шампионите запазиха аванса си от 9 точки пред втория Локомотив.


Левски започна силно срещата и Стайн Спиерингс още в самото начало опита да изненада Владо Стоянов. В 6-ата минута Станислав Иванов бе изведен в чиста позиция, но Антон Недялков блокира неговия удар.


Лудогорец отговори с удар от дистанция на Абел Анисе, който попадна право в ръцете на Милан Миятович. Последва нов пропуск за гостите. Кешеру стреля от въздуха, а черногорският страж майсторски отрази.


Лудогорец реализира попадение в 25-ата минута. Холмар Ейолфсон си вкара автогол, който бе отменен заради засада на Мавис Чивота.


В 36-ата минута мощен удар на Иван Горанов бе избит в корнер от Владислав Стоянов. До края на полувремето Кешеру и Спиерингс стреляха встрани от целта.


26 секунди след подновяването на играта Лудогорец откри резултата. Каули Оливейра получи топката след пробив на Вандерсон и с красив удар не остави шансове на Милан Миятович.


Постепенно темпото на игра спадна, което бе в полза на гостите. В 67-ата минута Найджъл Робърта излезе на стрелкова позиция, но стреля встрани от целта.


Чибота можеше да вкара втори гол за Лудогорец в 70-ата минута, но мощният му удар бе избит над гредата от Миятович.


Три минути по-късно Робърта получи топката пред наказателното поле и отправи плътен удар покрай гредата.


Източник: БНР


 Снимка: Антон Узунов,dsport.bg



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Стар леФскар - лепилар 06.06.2020 12:19

    По голяма глупост от това, че новият собственик на ФК“Лесна“ правил чудеса, а в същото време треньорът им съсипвал всичко !!!

  • 001 Anonimen 06.06.2020 12:17

    Искрени съболезнования на Подуянския ансамбъл от ФК“ЛЕСНА“ ! Бяха по-добри, но за съжаление се подиграха с труда на съдията! Въпреки всичко с помощта на ОПГ на Партията „ГЕПИ Груп“ и дарителят Пеевски са обречени на величие в „Б“ група !!! Пред очите на трима бивши президенти, зеленото блато ги удави отново !!!

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

дева