21.05.2020 16:15

Благой Георгиев стартира футболна академия

Видян 1246 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Футболистът Благой Георгиев стартира футболна школа от 1 август, тази година, която ще носи неговото име. „BG7 football academy by Blagoy Georgiev” ще приема деца от 6 до 15- годишна възраст, като те ще получават целогодишна подготовка с професионални треньори и учители, а всеки месец известни футболисти ще изнасят лекции. „Това е един амбициозен проект, който има за цел да извлечем най- доброто от малките таланти на страната ни и да ги подготвим за голяма футболна кариера. В академията от голямо значение ще бъде тристранната комуникация- деца, треньори и учители. Базата, която сме осигурили в новия комплекс е последен писък на модата, а академията ще предоставя възможност и за международно развитие, чрез колаборации с немски и руски грандове“, споделя Благой Георгиев относно новото си поприще. 

BG7 Football Academy by Blagoy Georgiev е единствената база в България, която разполага с игрища с изкуствена настилка, покрита с коркови гранули. До 5 години това ще са единствените позволени такива в Европа, а Европейският Съюз се очаква да забрани масово използваните пластмасови и гумени гранули, заради огромните рискове от замърсяване на околната среда и здравословния риск за играчите. Европейската Агенция по Химикали (ECMA) е споделила множество пъти своите притеснения, относно този въпрос. 

Младите таланти ще могат да се записват за академията от този понеделник- 25 май до 20 юли в новооткрития комплекс WINBET ARENA by Blago Georgiev на ул. Суходолска 175. 

Самият комплекс  разполага с 6 корта с червена настилка (клей), създадени по последна технология,  3 мини-футболни покрити игрища и 1 стадион за официални мачове.



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а