Свързани новини

18.05.2020 10:15

Везенков е водач в схемата на осминафиналите на БФБ е-баскет лигата

Видян 1094 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Двама професионални баскетболисти, избрали Балкан, за да се представят в БФБ е-баскет лигата, са на върха при поставените във финалната фаза топ 16 на шампионата. Александър Везенков и Михайло Секулович са съответно номер 1 и 2 в схемата и разбраха съперниците си за последния етап, предаде БНР.

Крилото на националния отбор и Олимпиакос ще се изправи срещу последния геймър, осигурил си място сред най-добрите 16 - Караколчев, който играе с Черно море Тича.

С голям интерес се очаква пък сблъсъка на черногорския център на ботевградчаните срещу един от талантите на българския баскетбол - 18-годишния Дамян Минков от А1 Академик (София).

Под номер 3 в схемата влиза Кей Шаленберг с Джеди Мастърс, чиито следващ съперник ще е друг юношески национал, роден през 2002 година Димитър Генов от ЦСКА. Душан Олуич, който играе с тима на брат си Милан - Спартак (Плевен), ще има за съперник друг геймър, избрал отбора на брат си - Ясен Милов избрал А1 Академик (София).

Двама съотборници от младежкия национален отбор - Марин Маринов от Балкан и Ерик Искренов с Левски Лукойл ще определят в истинско напечено дерби следващия четвъртфиналист в шампионата. Друг техен съотборник - Александър Матушев от Ямбол ще спори за място в следващата фаза срещу Виктор Ангелов с Левски Лукойл.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на