Свързани новини

13.05.2020 10:50

Не виждам някой друг, освен мен, да пожелае този "горещ картоф": Тити Папазов за Левски

Видян 1471 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Баскетболният треньор Константин Папазов определи предаването на мажоритарния пакет акции на "Левски" от Георги Попов - приближен до Васил Божков, на министър-председателя Бойко Борисов, като политически акт, предаде бТВ.



Той заяви, че футболният клуб не трябва да се замесва в подобни отношения.

 

Преди дни, в предаването "120 минути" по bTV, Папазов заяви, че е провел разговор с Божков, който в момента е в Дубай и има 11 повдигнати обвинения от българската прокуратура, и чака акциите да му бъдат изпратени с куриер.


"Моята позиция не се е променила. Изразих готовност пред Васил Божков акциите да ми бъдат прехвърлени с една-единствена цел - да се опитам с цялата "синя" общност да направим най-доброто за "Левски", когато беше в тежък момент. Моето мнение е, че "Левски" по никакъв начин не трябва да бъде политизиран и за това съм малко изненадан. Но в крайна сметка всеки собственик има право на своето решение. Това, което винаги ще различава "Левски" от другите отбори, e че при нас има идеология, носим името на най-великия българин. При нас нещата са много прозрачни. Не виждам смисъл по никакъв начин да се политизира "Левски" и неговото бъдеще", заяви Папазов в предаването "Тази сутрин".

"Не съм запознат с търговския закон, но нещо, за да се случи, трябва огромно желание от двете страни - на този, който джиросва и на този, който получава акциите. На този етап в България не виждам някой друг, освен мен, да пожелае този "горещ картоф", а аз не се притеснявам да го хвана. Нямам представа от тук нататък дали господин Борисов, като министър-председател, има право", заяви още баскетболният треньор.


Той все пак остава оптимист, че акциите ще преминат в негови ръце, тъй като има план за бъдещето на "сините".


"Продължавам да вярвам в моята кауза. Убеден съм в пътя, който трябва да бъде извървян. Убеден съм, че този проблем, който се появи, е проблем на решението. За мен това е политическа игра, която по никакъв начин не трябва да бъде свързвана с лицето и с името на "Левски". Но в крайна сметка всеки един собственик има правото да вземе своето решение", каза Папазов и добави:


"На 29 април му се обадих с ясното съзнание, че желая тези акции да попаднат у мен, защото имам визия за доброто бъдеще на "Левски". От тук нататък... Ще се случи, защо да не се случи? Аз съм единственият, който вярва и има визия за бъдещето на "Левски". И съм готов да ги получа тези акции", завърши Папазов.  



Етикети
, , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне