Свързани новини

27.04.2020 09:34

Ювентус готов да размени няколко играчи за Погба

Видян 1175 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ювентус е подготвил няколко варианта при преговорите с Манчестър Юнайтед за Пол Погба, твърди "Тутоспорт". Торинци не искат да плащат пълната трансферна сума за французина, но пък са склонни да разменят няколко играчи за него.

По всичко личи, че Погба няма желание да остане на "Олд Трафорд", така че и шефовете няма да го спират при добра оферта. Кризата с коронавируса обаче удари тежко повечето клубове в Европа. Затова е малко вероятно скоро отново да видим трансфери на играчи за над 100 милиона евро. В Юнайтед обаче ще искат да вземат максималното за най-скъпия си футболист, така че вариантът с размяна на играчи изглежда най-удачен.

"Бианконерите" са склонни на различни варианти за осъществяване на сделката. Те са готови да се разделят с Дъглас Коста, който е твърде "чуплив" и все по-малко влиза в плановете на Маурицио Сари. Торинци биха разменили и Алекс Сандро, който е оценяван на 50 милиона евро и отдавна е в полезрението на Юнайтед. "Червените дяволи" имат интерес и към Аарън Рамзи и Адриен Рабио, като някой от тях също може да бъде използван като разменна монета в преговорите за Погба.

Юве е готов да се раздели дори и с основния си плеймейкър Миралем Пянич. Босненецът започна да губи доверието на Сари, тъй като не може да се впише в тактиката на специалиста. Освен това той намекна, че има желание да опита късмета си в Премиър лийг, ако получи подобна възможност.


Източник: Спортал.бг.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

лъв