Свързани новини

20.03.2020 14:42

Новият селекционер ще бъде българин: Цветан Соколов

Видян 2562 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Звездата на българския волейбол Цветан Соколов сподели, че е оптимист за бъдещето на националния отбор, макар че самият той планира да пропусне мачовете през лятото, защото има нужда от почивка. В интервю за Канал 3 Соколов коментира и избора на Любо Ганев за президент на федерацията, както и къде смята да продължи кариерата си от новия сезон, предава Sportal.bg.


"В момента руското първенство не е спряно заради коронавируса, но от колегите ми научих, че на 22 март ще има събрание, след което ще бъде взето решение дали мачовете да продължат. Срещите се играят без зрители. Предстои една финална шестица, но още няма яснота дали тя ще се изиграе", заяви Соколов.


"Футболното и волейболното първенство бяха спрени, защото там ходят повече хора. В Казан всичко е спокойно. Няма нито един заразен в града, никой не ходи с маска. В центъра, където живея, няма никаква паника. Когато не е студено, много хора се разхождат. Аз се притеснявам по-скоро за семейството си, което е в България. Успокояващото е, че вирусът не е толкова опасен за младите, но възрастните трябва да се пазят. В Италия не взеха мерки в началото и виждате какво е положението. Говоря си с мои бивши съотборници и те са доста наплашени. В България се реагира по-адекватно и това би трябвало да помогне заразата да не се разпространи. Колкото до Русия, тук веднага затвориха границите, дезинфектираха навсякъде, а по летищата постоянно ни проверяваха с термометри", обясни диагоналът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог