11.03.2020 10:46

Поверия за големи печалби

Видян 1637 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ако искате да забогатеете, не трябва да пренебрегвате народните поверия и обичаи. Те могат да ви донесат много късмет и да ви помогнат да подобрите значително финансовото си състояние, без дори да сте очаквали.Всяка националност има специфични суеверия за привличане напари.


Някои от тях са свързани с образи на животни, други с цветовете, а трети със символиката на числата или с предметите, които имаме в дома си. И макар и да ви се струват странни, в повечето случаи са изключително успешни.


В Гърция, например, вярват в мотото „пари при пари отиват“ и затова никога не оставят портфейлите си празни. Пълнят ги с монети, за да привличат пари към себе си. Освен това, когато си купуват ново портмоне или чанта, винаги поставят по една монета в тях на тайно място, за да задържат или подобрят финансовото си положение.


В Турция символ на вечно богатство е златото. Там е прието да се спи върху златни накити или златни монети за увеличаване на финансовото благосъстояние. Смята се, че това може да ви помогне да задържите богатството си вкъщи и дори да имате късмета да го увеличите значително.


В Япония вярват, че змията е олицетворение на богатството. В страната на изгряващото Слънце се счита, че портфейлите, изработени от змийска кожа, ще донесат на притежателя си купища пари.


В Китай за привличане на финансов просперитет се спазват правилата на древното изкуство Фън Шуй.


Интересни са вярванията на филипинците, според които ако счупите яйце и от него изпаднат два жълтъка или пък ви засърби дясната ръка, това е сигурен знак, че съвсем скоро ще забогатеете.


Стана ви интересно? Изпробвайте някои от тези поверия и може да станете 108-ия милионер от игрите на СПОРТ ТОТО. Джакпотът този четвъртък в играта „Тото 2 – 6 от 49“ е на стойност 4 150 000 лева. Сумата от 1 375 000 в „Тото 2 – 6 от 42“ също очаква своя голям късметлия.От Тото 2 – Зодиак“може да спечелите до 3 000 000 лева.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

дева

Днес ще имате повече служебни задължения от обикновено

Днес ще имате повече служебни задължения от