Свързани новини

09.03.2020 12:22

Любо Ганев: Всички трябва да бъдем като един волейболен отбор

Видян 1357 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вицепрезидентът на БФВолейбол и кандидат за президент на федерацията Любо Ганев се срещна с представители на клубове от регион Добруджа. На работна среща, състояла се в Шумен, която предшества предстоящото Общо отчетно-изборно събрание на БФВ, бяха обсъдени различни въпроси за настоящето и бъдещето на волейбола в региона.

„Проведохме много ползотворна среща с местите волейболни клубове. Разисквахме много и различни теми. Подкрепена бе идеята, че трябва да мислим като едно цяло. Всеки има нужда от другия за да обединим усилия за успешно сътрудничество с представителите на местната власт, партньори и медии.

Да бъдем зад малките клубове, които захранват големите със състезатели, а големите клубове да подпомагат малките финансово, както и с различни други средства за тяхното стимулиране. Всеки е важен на всеки, това е посланието от тази работна среща. Нека бъдем един волейболен отбор и всички заедно да работим за бъдещето на този спорт у нас“, завърши Любо Ганев.


 


Източник: БВФ



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.