Свързани новини

07.03.2020 08:00

Бербатов посочи следващите Роналдо и Меси

Видян 1552 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов посочи голмайстора на ПСЖ Килиан Мбапе и норвежкото дете-чудо Ерлинг Холанд от Борусия Дортмунд като следващите две големи звезди на световния футбол след Лионел Меси и Кристиано Роналдо.


 


„Холанд е много обещаващ млад футболист. Аз смятам, че има немалък шанс да наследи Меси или Роналдо. Не само Холанд, ами Мбапе също би успял. Той прави за смях противниковите защитници“, коментира Бербатов в традиционната си рубрика за голяма букмейкърска компания, предава Gong.bg.


 


„Трябва да изчакаме, да се надяваме, че двамата ще останат здрави и ще продължат развитието си, така че да можем да ги гледаме на най-високо ниво дълго време. През тази седмица в медиите се появи информация за много клубове, които искат да привлекат Холанд, но не виждам причина да сменя клубната принадлежност, той току-що се присъедини към голям отбор. Смятам, че е на правилното място в момента. Може да се види израстване, вкарва голове, прави асистенции. Ако беше преминал в Манчестър Юнайтед или Реал (Мадрид) дали в момента щеше да е на същото ниво, на което е в Дортмунд? Клубът, мястото, на което живее, и хората, които са около него, са толкова важни, че аз съм изумен от развитието му в Дортмунд. Останалите отбори няма да му избягат, те ще продължават да го следят и, когато моментът настъпи, ще го закупят. Няма да съм изненадан, ако бъде подобрен рекорда за най-скъп трансфер. Спокойно може да бъде продаден за повече от 200 милиона евро, но засега нека играе в Борусия Дортмунд", завършва Бербатов.


 


Бившият български национал се изказа много ласкаво и за новия нападател на Манчестър Юнайтед Одион Игало:


 


"Радвам се да видя колко бързо се адаптира Игало. Той го заслужи с играта си и попаденията, които отбеляза. Всички футболисти са щастливи, когато Одион вкара гол, а това е доказателство, че той е добре приет в тима. Харесва ми по какъв начин търси топката и притеснява защитниците. Да бъдем честни - не знаех много за него, преди да подпише с Юнайтед. Знаех постиженията му в Премиър лийг, но се съмнявах дали е точният човек за отбора, дали ще се приспособи. Но до момента Игало се справя отлично и доказва, че съм грешал", заяви Бербатов.


 


"Когато един отбор играе по-директен футбол, е необходим силен физически нападател, който да умее да се пребори за топката в наказателното поле, да изпревари защитниците. Игало го може, а освен това има добра техника, пази топката, комбинативен е. Затова и ми допада. Той не просто стои и чака подавания, за да вкара гол, а умело участва в атаките, което дава отличен резултат в мачовете с него участие", добави още българинът.


 


Снимка: bTV




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и