Свързани новини

02.03.2020 09:03

Реал Мадрид - Барселона 2:0

Видян 2155 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Реал (Мадрид) победи Барселона в Ел Класико №180. "Кралете" се наложиха с 2:0, с попадения на Винисиус, разписал се през второто полувреме на сблъсъка, както и на Диас, в добавеното време на двубоя.


 


Освен цялата магия на това съперничество, този мач отново бе основна част от страховита битка и за титлата на Испания, която ще попадне в ръцете на един от двата футболни гиганта.


 


Преди началото Барселона бе на лидерската позиция с две точки аванс пред "белия балет", което означаваше, че Реал (Мадрид) няма право на грешка на "Сантяго Бернабеу". Такава не бе допусната от тима на Зидан, предава Topsport.bg.


 


Барселона пазеше добри спомени от гостуванията на "Бернабеу", като бе спечелил 7 от последните 10 издания на Ел Класико в Мадрид и отборът бе допуснал две загуби. Тази вечер статистиката се промени в негативно отношение за каталунците и в позитивно за столичани.


 


Първата част от битката стартира малко по-добре за домакините. Винисиус бе изключително активен за столичани в предни позиции, но не личеше да среща необходимото разбиране от съотборниците си, които често го оставяха без подкрепа в атаката на тима.


 


Включванията на скорост на Марсело отваряха сериозна пробойна в защитата на "галактикос" и това бе незабавно разчетено от безкрайно съсредоточения в този мач Сетиен. Барселона започна да контраатакува именно през зоната на Марсело, където покриването от съотборниците на бразилеца не се получаваше на 100%, когато той бе в предни позиции.


 


В 21-ата минута Алба проби в половината на съперника и центрира, а Гризман опита да засече топката от движение. За негово съжаление стреля далеч над целта.


 


Дъждът в Мадрид не спираше, което правеше условията все по-неприятни за игра.


 


В 34-ата минута дойде първото чисто положение за отбелязване на гол в мача. Артур бе изведен сам срещу Куртоа, но затвори ъгъла си за стрелба и шутира в тялото на вратаря, който изби в корнер.


 


Само четири минути по-късно и Меси се оказа лице в лице със стража на "кралете", но този път намесата на Куртоа бе много добра и спасяването му се получи по страхотен начин.


 


Включванията на Варан и Марсело по крилата за домакините продължи до самия край на полувремето, но никак не личеше защитниците на Барселона да са крайно респектирани от подаванията на бранителите в бели спортни екипи. Сериозна, 100%-ва опасност пред Марк-Андре тер Щеген така и не бе създадена в рамките на първите 45 минути от срещата.


 


Реал (Мадрид) започна второто полувреме по много по-добър начин от съперника си.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион