Свързани новини

01.03.2020 08:03

Царско село би ЦСКА с 2:1, скандално поведение на феновете

Видян 2114 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Царско село хвърли бомбата на 23-ия кръг на Първа лига, побеждавайки с 2:1 ЦСКА. Двубоят се игра в Бистрица. Головете за победителите вкараха Андерсон Кордейро и Дилан Бахамбула, докато за "червените" се разписа Стефано Белтраме.


 


Тимът на Милош Крушчич имаше възможност да излезе на второ място във временното класиране, но изигра срамен мач и логично се провали. ЦСКА бе безидеен в предни позиции, особено през второто полувреме, когато трябваше да търси обрат. В същото време "царете" се представиха на високо ниво. Освен голмайсторите, добри думи заслужават още Хулио Родригес и Джони Пласид.


 


След поражението днес "червените" остават на 4-о място с 43 точки. Царско село е 10-и с 22 пункта.


 


Символичните домакини не успяха да съберат група за мача, поради което бяха с трима играчи по-малко. Малко преди началото на срещата пристигна и босът на ЦСКА Гриша Ганчев. Той бе в компанията на сина си Данаил и Трифон Попов, предава Topsport.bg.


 


Царско село влезе добре в мача и още в 6-ата минута излезе напред в резултата. Два поредни удара на Бахамбула бяха блокирани от играчи на ЦСКА. Топката се озова в Андерсон Кордейро, който с прецизен удар от около 15 метра вкара за 1:0. Това бе първи допуснат гол от Густаво Бусато от 10 мача насам.


 


Четири минути по-късно "червените" можеше да изравнят. Тогава Али Соу получи топката в наказателното поле и нанесе силен удар. Джони Пласид успя да избие кълбото, което се насочи към мрежата на "царете", в но крайна сметка Родригес успя да изчисти в корнер.


 


В 16-ата минута Царско село осъществи много добра триходова комбинация, която за малко не завърши с второ попадение, но Бусато се хвърли самоотвержено и буквално взе топката от главата на играч от домакините.


 


ЦСКА успя да изравни в 20-ата минута. Тогава Едвин Джеси проби до аутлинията отдясно и центрира в наказателното поле. Стефано Белтраме засече топката, но Пласид успя да избие. Кълбото се удари в италианеца и все пак влезе във вратата за 1:1.


 


Последваха два удара от далечно разстояние на Бахамбула и Уесли Ната, който не намериха очертанията на вратата. В 27-ата минута и Лудсиньо Маренго опита късмета си, но и той стреля неточно. Шест минути след това същото стори и Рубен Пинто с шут по диагонала.


 



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Днес може да се окажете изправени пред изпитания в работната среда

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес може да се окажете изправени пред изпитания в