Свързани новини

28.02.2020 09:22

Интер отстрани Лудогорец от Лига Европа

Видян 1256 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лудогорец приключи участието си в Лига Европа, след като на 1/16-финалите загуби от Интер 1:2 в реванша и с общ резултат 1:4 напусна надпреварата, предава Gol.bg.

Срещата на "Джузепе Меаца" в Милано се игра пред празни трибуни, заради набиращият все по-голяма скорост корона вирус. Разградчани поведоха в резултата, благодарение на Каули Оливейра Соуза (26'), но малко след това Кристиано Бираги (32') изравни, а в края на полувремето Ромелу Лукаку (45+4') донесе обрата за "нерадзурите".

Така Интер продължава към 1/8-финалите с пълна сила, докато Лудогорец ще насочи сили към родното ни първенство, където ще се опита да се откъсне от преследвачите си Левски и Локомотив Пловдив.

Домакините поеха инициативата малко след първия съдийски сигнал и стигнаха до огромен пропуск още в 6-ата минута. Алексис Санчес забеляза огромната дупка в защитата на Лудогорец и изведе по перфектен начин Ромелу Лукаку. Белгиецът напредна мощно, озовавайки се очи в очи с вратаря Пламен Илиев. Нападателят шутира по земя, но прекрасната реакция на националния страж предотврати гола.

Минута по-късно Санчес се възползва от пространството пред себе си и натисна спусъка на около метър от границата на наказателното поле. Топката обаче профуча покрай лявата греда.


 


Снимка: БТА



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп