Свързани новини

18.02.2020 16:37

20 000 българи ще подкрепят Кобрата срещу Джошуа в Лондон

Видян 1208 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

20 000 българи ще подкрепят Кубрат Пулев в битката му за световната титла по бокс за професионалисти в тежка категория срещу Антъни Джошуа.


 


Сблъсъкът ще се проведе на 20 юни на новия стадион на футболния клуб "Тотнъм" в Лондон. Капацитетът на съоръжението е 62 303 зрители.


 


"Преборихме се 35% от билетите да бъдат запазени за българи - разкри мениджърът на Пулев Ивайло Гоцев. - Ще направим пакети, които ще включват самолетен билет, хотел и пропуск за самата среща. Те ще бъдат на различни и достъпни цени."


 


Договорът за двубоя ще бъде подписан до броени дни. Ивайло Гоцев и останалата част от екипа на Кубрат заминават в сряда за Лондон. Пулев вече е получил договор за мача от Еди Хърн.


 


"Нашият адвокат Джон Уърт има няколко тънки детайла, които да се коригират в контракта, но в момента сме пред подписване - добави Ивайло Гоцев. - Много скоро ще обявим официално мача. Искаме всичко да е коректно. Преборихме се Кубрат сам да избере ръкавиците, с които да се бие. Имахме и претенции за размера на ринга. Няма да позволим никакви странични хитрости. Отиваме за битка, която да спечелим. Моята основна работа е преди мача. Представлявал съм седем боксьори, които са се били с Владимир Кличко, и знам какво трябва да се направи."


 


Очакванията са следващата седмица контрактът за мача да бъде официално подписан. За целта Пулев вероятно ще пътува за Лондон, където ще бъде организирано и медийно събитие. По подобен начин протече подгряването на предишния мач с Джошуа през 2017-а, който пропадна в последния момент заради контузия на българина, предава БНТ.


 


Снимка: БГНЕС




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

риби

Вашата интуиция и съпричастност ще бъдат особено силни днес

Вашата интуиция и съпричастност ще бъдат особено