Свързани новини

10.02.2020 11:42

Интер би Милан с 4:2 след знаменит обрат

Видян 1261 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Интер победи Милан с 4:2 и излезе начело в италианската Серия "А". Символичните гости вкараха два гола преди почивката благодарение на Златан Ибрахимович. "Нерадзурите" успяха да изравнят в рамките на две минути в началото на второто полувреме и после да направят обрата пълен.

Милан започна много по-активно и достигна до няколко удобни за шут положения. Интеристите се бранеха и постепенно успяха да изравнят играта, предава Topsport.bg.

В 24-ята минута "нерадзурите" можеха да поведат в резултата. Лукаку напредна мощно отдясно и върна топката към дузпата, но Весино стреля слабо по земя в ръцете на Донарума.

Златан беше истинския лидер и благодарение на него паднаха двата гола в края на първото полувреме. В 40-ата минута Ибрахимович натисна Годин и свали топката с глава. Анте Ребич се възползва от лоша намеса на вратаря и вкара за 0:1. ВАР потвърди, че няма фаул на Ибрахимович.

Играчите на Интер опитаха да реагират и стигнаха до удар с глава на Годин, който н порази целта на сантиметри. Но точно преди Мареска да свири за край на полувремето Златан вкара за 0:2 с глава отблизо след корнер.

"Нерадзурите" бяха преобразени в началото на второто полувреме и в рамките на две минути успяха да изравнят. Първо Марсело Брозович намери топката от воле с левия крак пред наказателното поле. Топката влезе в десния ъгъл на врата на Донарума.

В 53-ата минута Весино стреля след подаване на Санчес. Чилиецът се измъкна зад защитата и подаде на голмайсторът. ВАР потвърди попадението.

Това даде огромно психологическо предимство на играчите на Интер и те успяха да направят обрата пълен в 70-ата минута. Стефан де Врай отбеляза с глава след корнер с навеждане. ъгловият удар беше спечелен ит Лукаку, който за малко не отбеляза с удар в далечния ъгъл.

В последните минути Милан натисна и Ибрахимович уцели гредата в 89-ата минута. "Росонерите" се оголиха и в 94-ата минута Лукаку вкара четвърто попадение с глава след центриране на резервата Виктор Моузес.


 


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Финансовото ви състояние е поставено на изпитание

Финансовото ви състояние е поставено на изпитание.