Свързани новини

10.02.2020 09:30

Едмонд Назарян започва на Европейското срещу норвежец

Видян 941 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Българинът Едмонд Назарян ще се бори с норвежеца Сноре Лунд на старта в категория до 55 кг на европейското по борба в Рим. Съперникът на 18-годишния талант е финалист от първенството на страната си през 2019 година.

При успех двукратният европейски шампион за кадети ще срещне победителя от сблъсъка между германеца Фабиан Шмит и италианеца Джовани Френи. В потока на Назарян-младши е и азерът Елданиз Азизли, световен и европейски шампион за мъже от 2018 година, с когото могат да се срещнат на полуфиналите,  предава Topsport.bg.

Схватките започват в 12:30 часа.

Сравнително благоприятен жребий изтегли Айк Мнацаканян в кат.до 77 кг. Бронзовият медалист от световно и европейско първенство в по-долната категория стартира срещу Санан Сюлейманов (Азербайджан). В неговия поток е сърбинът Виктор Немеш, призьор от големи първенства, с когото могат да се срещнат на полуфиналите. В другия поток е русанакът Опиев, призьор при 23-годишните. За Айк това ще е дебют в олимпийската категория на голямо първенство, като всичките му 3 отличия за България досега, бяха в неолимпийската до 72 кг.

Европейският шампион от 2017 година Тарек Абделслав започва с чеха Петер Новак при 87-килограмовите. В потока на нашия национал е азерът Ислам Абасов, трети от световното до 23 г. през 2018 година.

При 63-килограмовите шампионът на България Никълъс Сулев среща турчина Рахман Биличи, трети на турнира "Дан Колов - Никола Петров" от 2019 година.  При най-тежките до 130 кг младият Радослав Георгиев започва с Микола Кучми (Украйна), бронзов медалист от европейските игри през 2019 година.


 


Снимка: БФБ



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне