Свързани новини

06.02.2020 15:47

Манчестър Сити следи ситуацията с Меси

Видян 1126 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Манчестър Сити следи внимателно публичния конфликт между Лионел Меси и ръководството на Барселона и ще се опита да привлече аржентинеца, ако той реши да напусне Камп Ноу, съобщава ESPN. Английските вестници Манчестър Ивнинг Нюз и Сън също твърдят, че шампионът на Англия проучва възможността за трансфер. Меси се скара публично със спортния директор на Барса Ерик Абидал, който обвини играчите за уволнението на треньора Ернесто Валверде.


32-годишният Меси има клауза в договора си, която му позволява да си тръгне от клуба без трансферна сума в края на сезона, ако не се чувства щастлив. ESPN твърди, че шампионите във Висшата лига признават, че е малко вероятно Меси да напусне "Барса", но те ще следят, ако все пак звездата реши да си тръгне през лятото или през 2021, когато изтича настоящият му договор.


Манчестър Сити ще е фаворит за подписа на Меси, тъй като той е в близки отношения с мениджъра Пеп Гуардиола, спортния директор на клуба Чики Бегиристайн и изпълнителния директор Феран Сориано. Меси е работил и с тримата в Барселона. С Гуардиола аржентинецът спечели три титли в Испания и две в Шампионската лига в периода 2008-2012. Сити е и от малкото клубове, които могат да си позволят заплатата на аржентинеца, която е около 60 млн. евро на година.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

стрелец

До обяд ще ви е малко напрегнато

До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте имали