Свързани новини

06.02.2020 13:12

Опита да се самоубие една от най-добрите гимнастички в света

Видян 1481 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шокираща вест долетя от Русия за една от най-класните състезателки по художествена гимнастика Александра Солдатова. Любимката на феновете е направила опит за самоубийство, съобщава московската информационна агенция, цитирана от "РИА-Новости". По случая се води разследване.

Красавицата е била приета в столична болница вчера с прорезни рани на лявата китка и в агресивно превъзбудено състояние. В момента състоянието й е задоволително, но посетители не се допускат до нея. Източникът твърди, че грацията е била диагностицирана и с булимия.

Треньорката на Солдатова - Анна Дяченко, от своя страна заяви пред РИА Новости, че ден преди инцидента гимнастичката й звъннала от болницата и казала, че си прави изследвания и да не се притеснява, предаде Sprtal.bg.

Александра Солдатова е член на националния отбор на Русия, трикратна световна шампионка в отборната надпревара и световна шампионка на лента. През 2018 година тя беше избрана за кралица на Световната купа в София, както и на световното първенство в България.

Тя не беше включена в отбора, който ще представя Русия на Гран При турнира в Москва от 7 до 9 февруари. Както обясни президентът на Руската федерация по художествена гимнастика Ирина Винер-Усманова, Солдатова имала здравословни проблеми на генетично ниво и не тренирала.

През септември Солдатова пропусна Световната купа в Баку, а преди това изгуби съзнание по време на Challenge Cup в Португалия.

Припомняме, че през 2016 година преди олимпиадата в Рио де Жанейро опит за самоубийство направи и българската гимнастичка Цветелина Стоянова.


Снимка: yaplakal.com


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

стрелец