01/02

Свързани новини

06.02.2020 11:23

Роналдо: Като дете мислех, че на 35 вече ще ловя риба

Видян 1120 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Португалската мегазвезда Кристиано Роналдо направи кратка равносметка за постигнатото в кариерата си по повод 35-ия си рожден ден.

"Когато бях малък, си мислех, че като стана на 35 години, ще ходя да ловя риба на остров Мадейра. Никога не съм си представял, че ще играя там, където играх и че ще спечеля това, което спечелих", каза Роналдо пред "А Бола".

Голмайсторът на Ювентус вярва, че може да триумфира за шести път в Шампионска лига. "С Ювентус имаме шансове да спечелим Шампионска лига. Но това е труден турнир и успехът зависи от много фактори. Ще вървим стъпка по стъпка", каза още Роналдо. През този сезон португалецът има 27 мача за Ювентус с 22 гола и 3 асистенции.

Кристиано отпразнува специалния повод със семейството си в Торино. Той сподели снимка в Инстаграм, на която е с най-големия си син Кристиано Роналдо-младши и приятелката си Джорджина Родригес.

Това, което обаче Кристиано не знаеше, е какво е подготвила любимата му. Преди да влязат в ресторанта, Джорджина е решила да подари на Роналдо много специален подарък. В клип, публикуван в профила на моделката се вижда, че футболистът се е сдобил с още една лъскава кола.

Всеизвестен факт е, че португалецът е фен на бързите возила и има в гаража си някои от най-скъпите автомобили. Ще му се наложи обаче да намери място за още една или направо да си направи нов гараж, тъй като подаръкът от Джорджина изглежда доста голям.

„Честит рожден ден на любовта на живота ми“, написа Родригес под клипчето.

Освен че получи кола, Кристиано беше изненадан и от най-близките си приятели. Те изчакаха двойката пред ресторанта и „нападнаха“ рожденика веднага щом той ги забеляза. Клипът на Джорджина успя да събере над 1 млн. харесвания, но е доста далеч от тези, които успя да събере половинката ѝ.


 


ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК!!!


 


Снимки: Reuters/ Instagram



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева

Днес ще имате повече служебни задължения от обикновено

Днес ще имате повече служебни задължения от