Свързани новини

03.02.2020 16:32

Спират парите за Левски

Видян 1666 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев заяви, че неяснотите пред клуба са много. Той посочи, че сметките на клуба не са запорирани, както и че в края на миналата седмица са направени важни плащания.


"Съвършено спокоен съм. Имаме си достатъчно всекидневни задачи, които да гоним, и нямаме време да изпадаме в тежки безпокойства. Неяснотите са много, въпросите в близкото и далечното бъдеще, които са свързани с Левски, също са много, но не са въпроси, на които ние можем да дадем отговор. Ще изчакаме да видим какво ще се случи", каза Колев пред бТВ.


Преди седмица той обяви пред Дневник, че Левски има дългосрочна стратегия, но в момента е зависим от финансирането на фирмите, свързани с Васил Божков. Бизнесменът е задържан в ОАЕ, а Колев посочи, че няма връзка с него.


В същото време според Спортал генералният спонсор на сините - Националната лотария, спира финансирането на клуба.


Това стана ясно, след като изпълнителният директор на компанията Димитър Ганев, както и други близки до Васил Божков, съобщили лично новината на изпълнителния директор на 26-кратните шампиони Павел Колев. Ганев сторил това ден след като напусна внезапно лагера на сините в Алания.


Според Спортал сметките на лотарийната компания са запорирани от края на миналата седмица и няма как да излизат каквито и да било суми в посока Левски. Всичко това се случва по-малко от две седмици преди старта на пролетния дял от първенството на България. Така Левски попадна в изключително неприятна ситуация, която притеснява много сериозно феновете на клуба. Именно такива бяха и техните страхове, след като Васил Божков се срещна с тях.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

близнаци