01/02

Свързани новини

01.02.2020 09:31

Седмица на художествената гимнастика в София

Видян 2524 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Предстои първата „Седмица на художествената гимнастика“ в България. Тя ще се случи между 5 и 12 април, когато ще се проведат Международният турнир за купа София и Световната купа по художествена гимнастика. Първият турнир ще е в зала „София“, а Световната купа ще се проведе в „Арена Армеец“, предава БНР.


 


В „Седмицата на художествената гимнастика“ ще се проведат и множество инициативи, които ще целят да доближат гимнастиката с феновете. Ще има галапремиера на голям екран на филма „Светът на златните момичета“, изложба с рисунки от клубовете по художествена гимнастика, срещи със „Златните момичета“, фотосесии с талисмана на Световната купа и много други.


 


„Не спираме да влагаме любов и сърце за нашия спорт. Целта ни е многобройните ни фенове да имат не само достъп до състезанията, но и до други иновативни и вълнуващи събития. Нека подкрепим Златните момичета“, разказва повече за инициативата Илиана Раева.


 


„Изключително много се вълнувам от тази седмица, защото ще е нещо ново и различно за всички нас. Сигурна съм, че зрителите ще се забавляват“, споделя Християна Тодорова, главен съдия на Световната купа.


 


За „Седмицата на художествената гимнастика“ от днес, в продажба се пускат лимитирана серия Златни карти, които ще дават ексклузивен достъп до двете състезания, но също така и достъп до Галапремиерата на филма „Светът на златните момичета“, ексклузивна лична среща със Златните момичета, специална фотосесия с Талисмана на Световната купа, подаръци от състезанията и много изненади.


 


„Аз наричам тази карта преживяване, защото хората които си я закупят ще получат много повече от хубави места и ВИП обслужване. Те ще имат уникалния шанс да преживеят една незабравима седмица в нашата компания“, споделя Росина Атанасова, генерален секретар на българската федерация по художествена гимнастика и главен съдия на Международния турнир за купа „София“.


 


Снимка: lap.bg




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Путин

За Русия няма "враждебни нации", а само "враждебни елити": Путин

Русия няма намерение да отменя културата ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на