Свързани новини

24.01.2020 16:10

8 българи се класираха на полуфиналите на Купа Странджа

Видян 2079 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Братята Даниел и Боян Асенови, Радослав Панталеев, Благой Найденов и Симеон Чамов при мъжете и Габриела Димитрова, Деница Елисеева и Мелис Юнузова при дамите се класираха за полуфиналите на боксовия турнир „Странджа“, който се провежда в зала „София“, предава Тvevropa.com.

В категория до 52 килограма Даниел Асенов надигра Байоку Башким от Косово, като втория рунд съдията прекрати срещата. Брат му Боян също беше убедителен срещу боксьор от Косово. Негова жертва в категория до 57 килограма стана Рексепи Леутрим, който беше победен с 5-0 съдийски гласа. Радослав Панталеев в категория до 91 килограма пък спечели с 5:0 гласа срещу американеца Дариус Флъгъм. Благой Найденов и Симеон Чамов също се класираха на полуфиналите за Купа „Странджа“.

В категория до 75 килограма завърналият на ринга се след две години пауза Чамов победи Мухамад Адбилрасон (Финландия) с 3-2 съдийски гласа. Олимпийският шампион за младежи от 2014 година Найденов пък се справи с украинеца Максим Котс в категория до 81 килограма също с 3-2 съдийски гласа.

Габриела Димитрова надигра трудно Тетяна Коб от Украйна в категория до 51 кг с неединодушно съдийско решение (3-2). Европейската шампионка от София 2016 Деница Елисеева беше далеч по-категорична и срази Амелия Мур от САЩ при 60-килограмовите с единодушно съдийско решение (5-0).

Мелис Юнузова пък в категория до 69 килограма се справи с норвежката Агнес Алексюсон, като съдиите дадоха 5-0 за българката. Носителката на Купа „Странджа“ от миналата година Станимира Петрова не излезе за 1/4-финала, тъй като страда от грип.


 


Снимка: Илиан Телкеджиев/Lap.bg



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

водолей

Използвайте деня, за да размислите

Използвайте деня, за да размислите и да се