Свързани новини

22.01.2020 16:02

Късметлийски дни за играчите на „Еврошанс“

Видян 2339 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Участниците в игрите на „Евробет“ имат безпогрешна интуиция и знаят точно къде да намерят късмета. Много от тях направиха точни предвиждания и гордо вдигнаха своите чекове за страхотни четирицифрени суми от играта „Еврошанс“.


Щастливецът А. Бекир, който е играл в пункт на „Евробет“ в с. Фотиново, е безпогрешен в своята прогноза за 9 числа и това му осигурява 8 000 лева.


Х. Андонов е негов брат по късмет, но с по-различна тактика за печалба - той играе с 11 числа в „Еврошанс“. Шансът е на негова страна и успява да познае 10 от тях, за да запише срещу името си сумата от 7 500 лева.Печалбата се пада в пункт на „Евробет“ в гр. Асеновград.


Статистиката на късмета е впечатляваща и в гр. Пловдив, където една прогноза в числовата игра „Еврошанс“ донесе 7 200 лева на М. Михайлов.Попадение отчитаме и в гр. Бургас, където играч отнесе сумата от 6000 лева.


Печалби по 5 000 лева зарадваха много играчи.Четирима участници в „Еврошанс“ предизвикаха дори собствените си очаквания, след като направиха безупречни прогнози за 7 от 7 числа. Печалбите паднаха в пунктове на „Евробет“ в градовете: София,Белене,Трявна иСтара Загора.


Двама играчи от Кърджали също се наредиха сред призьорите. Г. Хашим отгатва 9 от 10 числа, на които е заложил, и регистрира попадение, което му носи5 000 лева. Участникът Ж. Андронов също отнесе 5 000 леваот пункт на „Евробет“ в Гълъбово.



Тегленията на играта „Еврошанс“ можете да следите в пунктовете на „Евробет“ и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с мобилното приложение, което можете да свалите от този ЛИНК.


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,