Свързани новини

20.01.2020 10:25

Гришо: С толкова БГ фенове, навсякъде се чувствам като у дома

Видян 1138 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Григор Димитров отново използва микрофона на корта след своя победа, за да благодари на многобройната българска публика.


 


Хасковлията беше очарован от присъствието на феновете при победата му с 3:1 сета над Хуан Игнасио Лондеро на старта на Australian Open. Похвали се, че навсякъде където играе, вижда български флагове и това го кара да се чувства като у дома си, предава Dir.bg.


 


"Опитвах се да постигна ритъма си дълго време. Първият сет беше доста труден, направих много непредизвикани грешки, но след това успях да намеря играта си. Радвам се, че отново съм тук и виждам толкова много български фенове. Искам да ви кажа едно голямо "благодаря".


 


Запитан защо това е най-добрия му турнир от Шлема статистически, Димитров отговори така: "Честно казано не съм мислил за това. Винаги е хубаво да започнеш успешно годината, когато още си свеж. Винаги съм идвал с удоволствие в Австралия. Имам повече време да се подготвя.


 


За ATP Cup: "Обичам такива мачове и обичам да играя за страната си. Да бъда капитан бе нещо ново за мен и ми костваше доста енергия, но го направих за страната си и за момчетата. Всички тези неща направиха турнира страхотен. Надявам се, че съм направил нещо за отбора.


 


За сънародниците по трибуните: През изминалите години където и да отида да играя, навсякъде виждам българските флагове. Това ме кара да се чувствам почти като у дома си, въпреки че съм толкова далеч.


 


Снимка: Getty Images




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а