Свързани новини

18.01.2020 09:01

Владо Николов: Пранди е точният човек

Видян 2249 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„В периода, в който се намира България – преходен, започва нов олимпийски цикъл, има необходимост от нови лица, тъкмо Силвано Пранди е човекът, който може да го постигне“, така специално за БНР бившият капитан на националния ни отбор по волейбол Владимир Николов коментира евентуалното оттегляне на Силвано Пранди от поста старши треньор на държавния тим и евентуално ново назначение на негово място.


 


„2009 година хората, които за първи път попаднаха под негово ръководство, бяха близнаците Братоеви, Виктор Йосифов, Слави Гоцев, Теодор Тодоров. Сега под негово ръководство в отбора започна Мартин Атанасов. Той наложи Алекс Грозданов. Сеганов вече играе през цялото време, т.е., той има нюх. Знае как да развива млади играчи. Според мен в този период той е точният човек за националния отбор“, сподели още легендарният волейболист.


 


Владимир Николов коментира и оттеглянето от държавния тим на Теодор Салпаров и Виктор Йосифов.


 


„Искам да им пожелая успех в оставащото им време от кариерата и да ги поздравя за добре свършената работа. Теди особено, казвам особено, защото с него съм от 2003 до 2015 година. Това са 12 години, в които сме делили всичко. Вики се включи в отбора през 2009, ударно с трето място на европейското първенство и с награда за най-добър блокиращ и от тогава е неизменно в отбора. Винаги, в най-тежките моменти, е давал най-доброто от себе си“.


 


Снимка: BGvolleyball.com


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

овен

Ограничете физическото натоварване

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ограничете физическото натоварване, наблегнете на