Свързани новини

16.01.2020 14:05

УЕФА със сензационна промяна заради Кристиано

Видян 919 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От УЕФА сензационно са променили схемата на Идеалния отбор за 2019 г., за да включат и Кристиано Роналдо, разкриват медии в Англия, предава Gong.bg.


 


В сряда европейската футболна централа обяви най-добрите 11 според феновете за изминалата година. Избраната схема бе рядко използваната 4-2-4, което събуди подозрения.


 


Всъщност Роналдо е бил на четвърто място в категорията за нападател след Лионел Меси, Садио Мане и Роберт Левандовски. Ръководителите на УЕФА не били впечатлени и затова решили да променят схемата, като добавят нападател и се лишат от полузащитник. "Късметлията" бил Н'Голо Канте от Челси.


 


Идеалният отбор за 2019 г. е трябвало да бъде обявен миналата седмица, но решението за включването на Роналдо и промяната в тактическата постройка са довели до закъснението.


 


Говорител на УЕФА предположи, че промяната е в резултат на триумфа на Португалия в Лигата на нациите: "Схемата на Идеалния отбор бе избрана, за да отрази вота на феновете паралелно с постиженията в турнирите на УЕФА", каза той.


 


"Затова има петима победители в Шампионската лига и четирима финалисти от Лигата на нациите, сред които и един победител.", добави представителят на европейската централа.


 


В предишни години феновете сами са избирали схемата. В пет от последните шест издания тя е била 4-3-3. Изключението е през 2017-а, когато е използвана 4-4-2.


 


Снимка: Reuters




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

дева