Свързани новини

15.01.2020 13:20

Шефът на UFC: Макрегър много иска да се бие пак с Хабиб

Видян 1340 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Шефът на най-престижната верига за смесени бойни изкуства UFC Дейна Уайт разкри, че една от големите му звезди Конър Макгрегър е изключително концентриран върху провеждането на реванш с шампиона Хабиб Нурмагомедов. Припомняме, че дегестанецът победи ирландеца в първия двубой между двамата.
Откакто ирландската суперзвезда Конър Макгрегър загуби от Хабиб Нурмагомедов в UFC 229, той бе категоричен, че ще иска реванш.
Въпреки че не получава веднага мача, както искаше, крайната цел е битка срещу дагестанския състезател. Макгрегър трябва да премине през Доналд Серони в  UFC 246, ако иска управата на UFC дoри да си помислят да го приемат като претендент. Самият той многократно е заявявал, че фокусът му е реванш с Нурмагомедов, а не Хорхе Масвидал, както някои медии спекулират.
„Ето как стоят нещата: реално, Конър вярва, че боят между Хабиб и Тони Фъргюсън няма да се случи. Ние се опитахме се да направим този бой много, много пъти. Конър вярва, че няма да се случи. Конър искаше да се бие с Доналд на 77 килограма, защото веднага след това ще започне лагер и да се бие с Хабиб. Има много неизвестни, но ще видим какво ще се случи. Конър е изключително фокусиран върху реванш с Нурмагомеов”, сподели президентът на UFC.
Феновете не са виждали скандалния боец да печели от години в клетката на UFC. Двубоят му срещу “Каубоя” е изключително очаквано събитие, което ще отговори на въпроса дали изобщо Конър заслужава да стъпи в клетката срещу шампиона в категорията.



 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни, солидни и