Свързани новини

14.01.2020 12:20

Фюри и Уайлдър си обещаха нокаути

Видян 1189 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Малко повече от месец преди да се срещнат в мач реванш за световната титла в тежка категория, Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри застанаха един срещу друг в Лос Анджелис.


Двамата боксьори участваха в пресконференция преди двубоя си в Лас Вегас на 22 февруари, предава Дневник.


Мачът ще бъде втори между двамата и ще бъде за пояса на Световния боксов съвет (WBC), който е притежание на Уайлдър. На 1 декември 2018 г. срещата помежду им завърши наравно.


Фюри се закани, че този път ще нокаутира американския боксьор, въпреки че два пъти беше пратен в нокдаун в първата среща. Според Циганския крал той ще се справи за два рунда.


"Търся нокаута, ясно е, че няма да получа решение в моя полза в Съединените щати. Затова и наех треньор от "Кронк" като Шугархил Стюърт. Всички боксьори, минали през тази школа, са били със силна дясна ръка и аз ще съм поредният. Лека нощ! Омръзна ми от мачове със съдийски решения, ще се изправя срещу Уайлдър в центъра на ринга и по-добрият ще остане на краката си, другият пада", каза Фюри.


"Искам го лице в лице. Ще го победя за два рунда, два. Сега може и да се смееш, но след това ще ме гледаш легнал по гръб."


Двамата боксьори имаха по два мача след срещата си през 2018 г. Фюри нокаутира Том Шварц и победи по точки Ото Валин, въпреки че получи тежка аркада. Уайлдър нокаутира по зрелищен начин Доминик Бризийл и Луис Ортис.


"Имахме по две загрявки, моите бяха по-опасни, а той (Фюри) заложи на сигурното. Аз се боря, за да оставя наследство в бокса, а той няма колан освен този, който му държи панталоните", отговори Уайлдър и разкритикува съперника си за честата смяна на треньорите.


"Имам недовършена работа срещу него и ще я завърша. Ще го нокаутирам, защото съм кралят на джунглата. Ще му откъсна главата, ще го изхвърля през въжетата", завърши Бронзовия бомбардировач.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне