Свързани новини

14.01.2020 09:17

Кличко просна Уайлдър по време на спаринг, твърди Уайт

Видян 1289 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Британецът Дилиън Уайт върна лентата назад и разкри любопитна история, която се е случила по време на тренировъчен лагер на бившия хегемон в тежката дивизия Владимир Кличко.


В последните години все повече истории за тренировъчните лагери на легендарния украинец излизат наяве, а тази със сигурност е една от най-запомнящите се, поне по думите на Уайт, пише Boec.bg.


31-годишният боксьор, който никога не е крил ненавистта си към шампиона на WBC – Дионтей Уайлдър, разказа как по-малкият от братята Кличко е нокаутирал именно „Бронзовия бомбардировач“ през 2013 г. по време на тренировъчен лагер.


„Видях го със собствените си очи“, сподели Уайт.


„Владимир го нокаутира. Всички разбраха какво се случи. Ръцете му бяха вдигнати високо. Уайлдър се опитваше да разтресе Влад, боксирше се здраво, без да го жали.


Но Кличко не просто го нокаутира, той го приспа.


Предполагам това е причината Уайлдър и хората около него да избягваха мач с Владимир. Уайлдър в никакъв случай не искаше това“, разкри Уайт, който разказа и за спречкване с друг бъдещ шампион по време на лагера – Антъни Джошуа.


„Исках да размажа Джошуа, защото не спираше да говори глупости. Определено бях изнервен. Спомням си, че понечих да тръгна към него, но треньорите и другите момчета ме спряха и всичко приключи“, каза Уайт.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.