Свързани новини

10.01.2020 14:27

Пулев и Джошуа определиха краен срок за преговорите

Видян 1108 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Антъни Джошуа и Кубрат Пулев са определили краен срок за преговорите помежду си за битката за световната титла в тежка категория, обявиха от IBF. Както е известно, Кобрата е задължителен претендент за пояса на IBF, а Джошуа трябва да защитава тази титла, както и пояса на Световната боксова организация (WBO), където претендент №1 е украинецът Александър Усик.

По информация на “Скай Спортс” двамата боксьори и техните представители вече преговарят за мача, но са поискали повече време, за да постигнат споразумение.

“Беше ни казано, че щабовете на Пулев и Джошуа са поискали крайният срок да бъде удължен до 31 януари”, заяви говорителят на IBF.

Вероятността такъв мач да има се увеличава и от факта, че претендентът на WBO Александър Усик се насочва към друг съперник. Украинецът, който държеше всички титли в полутежка категория, се качи в най-тежката дивизия и вече проведе един мач. На Усик предстои двубой с Дерек Чисора в Лондон през март.

“Разговорите текат в момента и всички страни следват своя план. Ако нещата се получат, до няколко седмици може да приключим”, коментира промоутърът на Джошуа Еди Хърн.

Пулев беше задължителен претендент през 2017 година, но битката в Кардиф бе отменена заради контузия на българина. След това си върна статута след победата си над Хюи Фюри.

Джошуа държи три от поясите в тежка категория - IBF, WBO и този на Световната боксова асоциация (WBA). Британецът си ги върна след успех над Анди Руис на 7 декември в мач-реванш в Саудитска Арабия. През юни 2019 г. Джошуа претърпя единствената си загуба на професионалния ринг, когато беше нокаутиран от Руис в Ню Йорк.



Източник: Sportal.bg



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

дева

Днес може да се чувствате малко по-странно

Днес може да се чувствате малко по-странно и да ви се