Свързани новини

08.01.2020 16:39

Късметлия спечели 200 000 лева от играта „Еврошанс“

Видян 2392 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Запознайте се с Билял Яхяоглу, който спечели впечатляващата сума от 200 000 лева в играта Еврошанс“! Знаменателното събитие се случва навръх Йордановден в една от най-късметлийските точки на Евробет“родопското село Мост.


39-годишният Билял се отбива в местния пункт на „Евробет“ с някакво „шесто чувство“. Той има странното усещане, че точно днес ще спечели. И решава да пробва късмета си с талон в играта „Еврошанс“. Залага на 10 случайно избрани числа, които 5 минути по-късно му носят шестцифреното щастие.


„В първия момент,когато всички 10 числа се появиха на монитора, направо полудях и буквално онемях от вълнение. Няколко пъти проверявах талона, за да се убедя в печалбата си.“, разказва с радост Билял.


Щастливецът завършва висшето си образование в чужбина, където живее дълги години, но силната връзка със семейството и родното му място се оказват притегателната сила, която го връща отново в България.


И сега, години по-късно, той има шанса да държи в ръцете си чек на „Еврошанс“, на който е изписана сумата от 200 000 лева.


 „Пожелавам на всички да изпитат подобна тръпка и дори да ме задминат с по-големи успехи. На играчите на „Евробет“ желая най-много здраве и късмет!“,завършва щастливият Билял.


Тегленията на играта Еврошанс“ можете да следите в пунктовете на Евробет“ и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с мобилното приложение, което можете да свалите от този ЛИНК.


 


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

везни

Днешният ден ще ви напомни за значението на личното пространство

Днешният ден ще ви напомни за значението на личното