Свързани новини

08.01.2020 14:51

Сент Пиер прогнозира Макгрегър срещу Серони

Видян 1614 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Конър Макгрегър прави дългоочакваното си завръщане в Октагона срещу Доналд Серони в UFC 246 и Джордж Сент Пиер направи бърз анализ на битката.


Канадецът вярва, че Конър може да нокаутира Серони, но и той като Чаел Сонен счита, че колкото по-дълго продължава двубоя, толкова повече шансовете за победа на "Cowboy" се увеличават, предава ММА.bg.


"Ако битката е кратка, залагам за Макгрегър. Ако двубоят продължи дълго, ще бъде за Серони.


А това дали битката ще е кратка или дълга зависи изцяло от стратегията на Серони, смята Сент Пиер. Той мисли, че ако "Cowboy" реши да се бори с Макгрегър, това ще му помогне да пренесе битката в по-късните рундове.


Много зависи дали Серони ще излезе с намерение да се бори, защото той има стабилна игра на земя, която е доста подценявана. Тренирал съм с него преди. Има добри събаряния. Той е много експлозивен. Хората не знаят това, защото той не го използва често. Направи го срещу Патрик Коте. Ако играе така, за да избегне бурята, която Макгрегър ще му поднесе първите минути, мисля че може да вземе тази битка."


Въпреки, че GSP няма ясно изразен фаворит в тази битка и всеки има своите шансове, той клони малко повече към победа за Макгрегър.


"Мисля, че ако Серони използва борбата си има добри шансове за победа. Но ако играе бокс и карате срещу Макгрегър, то Макгрегър ще го нокаутира... Трудно е. Шансовете са повече за Конър. Килограмите са в полза на Серони. Макгрегър изглежда голям. Не знам много за Макгрегър. Но от това, което съм виждал, той е като снайпер. Когато се биеш с такъв опонент трябва да се движиш, да сменяш нивата и ъглите, да сменяш дистанцията. Не знам дали Серони ще направи това. Той винаги започва бавно и тук ако не използва скоростта си може да загуби", заяви Сент Пиер.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв