Свързани новини

08.01.2020 09:25

България – Сърбия в 15.30 ч.

Видян 746 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дойде време за първата наистина решителна стъпка за българския национален отбор по волейбол по пътя към класирането за Токио 2020 - двубоят със Сърбия. Срещата е с начален час 15:30, а БНТ ще го предава на живо.


 


Отборът на Пранди е на крилете на вдъхновението след постигнатите две последователни победи в първите две срещи от олимпийската квалификация.


 


Първо под обстрела на българите падна съставът на Франция в тежък мач, завършил с победа за нашите с 3:2 гейма. Във вчерашният, родните волейболисти срещнаха далеч по-малко затруднения в преодоляването на Нидерландия, постигайки чиста победа с 3:0.


 


Двата успеха оставиха българската национална формация на първо място в поток 2 с актив от 5 точки. Втори са французите с 4 пунка, на един пред сръбския отбор. Тъй като първите два тима от всеки поток ще има право да премине към полуфиналната фаза, то задачата пред играчите на Пранди е напълно ясна - в най-лошият случай ще е необходима загуба с 2:3 гейма от "плавите".


 


Подобен развой би оставил родните национали с 6 точки, докато Сърбия ще има само 5 пункта след 3 мача. Всички тези сметки на практика по никакъв начин не засягат представянето на Франция в другия двубой от потока, срещу Нидерландия.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще